Nyheter på Bd Care

Vi söker: Vikarier till HVB-hem för flickor

By maj 19, 2020 No Comments

Vikarier till HVB-hem för flickor

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Kommun: Luleå
Anställningsform: Behovs- eller timanställning
Antal jobb: 3 st

Vi söker Dig som kan och vill arbeta både självständigt och i team för att tillsammans med dina arbetskamrater skapa trygghet och struktur för de placerade ungdomarna. Vi söker Dig som kan använda din kompetens och erfarenhet på ett självständigt och målinriktat sätt.

Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen och är som person flexibel och trygg samt har förmågan att anpassa dig. Du har en mycket god förmåga att skapa professionella och trygga relationer där du samtidigt kan stå kvar i eventuella konflikter och sätta gränser. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Utdrag ur misstanke och brottsregistret är ett krav för den som erbjuds att bli vikarie. Meriterande om du har läst MI och TMO samt har kunskaper om salutogent förhållningssätt gentemot ungdomar. Även sjukvårdsutbildning samt pedagogisk utbildning är meriterande.

I arbetet som handledare kommer du bland annat att journalföra, hjälpa flickorna i deras vardagliga liv, ha kontakt med vårdnadshavare och olika myndigheter samt ha förtroliga samtal. Som handledare skall du kunna skapa en trygg miljö för ungdomarna som är placerade, genom en strukturerad och meningsfull vardag. Som person är du flexibel och trygg samt har förmågan att anpassa dig och hantera snabba förändringar. Du har ett genuint intresse av att tillsammans med arbetsgruppen och ledningen utveckla verksamheten mot gemensamma mål.

B-Körkort är ett krav.

Arbetstiden är förlagd under dygnets alla timmar.

Intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan !

Ansökan
Ansök senast 30 juni
Ange referens Handledare HVB-Hem i din ansökan
Mejla din ansökan till:
petra.skold@bdcare.se