Nyheter på Bd Care

Bd Care presenterar stolt vår nya chef för Familjehemsverksamheten!

By juli 6, 2020 No Comments

Bd Care presenterar stolt vår nya chef för Familjehemsverksamheten!

Stina Jönsson har lång erfarenhet av socialt arbete och med familjer i behov av stöd, både inom myndighet samt i behandling. Stina har arbetat som familjehemssekreterare och familjebehandlare på socialtjänsten och som kurator inom barnsjukvården.  Senast kommer hon från ett arbete som handläggare inom socialtjänsten för barn och unga.

Stina har erfarenhet av arbete med familjer som har små barn såväl som ungdomar. Hon har varit MST-terapeut där hon har arbetat med familjer som har ungdomar inom allvarliga beteendeproblem som exempelvis kriminalitet, missbruk, skolproblematik, aggressivitet och som riskerar att placeras utanför hemmet.
Stina är socionom med en rad vidareutbildningar i sitt cv.

Bd Care är mycket glada över att Stina från den 1/9 kommer att ta över denna ny utformade verksamhet som fokuserar på barn och ungdomar som av olika skäl inte kan bo hos sina biologiska föräldrar. Barn och ungdomar som behöver en ny familj och ett omsorgsfullt hem så att livet får möjlighet att ta en annan riktning.

Är du intresserad av att bli familjehem åt Bd Care eller har du som socialtjänst en fundering kring en placering; ta kontakt med Stina från den 1/9 eller vår VD innan dess, för mer information. Gå gärna in på vår hemsida www.bdcare.se och läs mer om våra verksamheter och vad vi kan erbjuda.

”Vi önskar Stina varmt välkommen in i Team Bd och hoppas att ni som läser detta tar steget och kontaktar oss om ni är intresserade av ett samarbete”, Maya Fjällström, VD Bd Care AB